Zweefvliegen vliegveld Terlet

Misschien het je al eens in een vliegtuigje gezeten of zelfs mogen besturen! Wat dacht je dan van een zweefvliegtuig? Uit ervaring kan gezegd worden dat dit toch weer heel anders aanvoelt. Probeer het dus ook eens bij zweefvliegen Terlet vliegveld. Je hebt namelijk de keuzemogelijkheid uit twee verschillende pakketten die we ieder kort zullen toelichten.

Zweefvliegen op basis van een lierstart

Maak jouw allereerste kennismaking met een zweefvliegtuig op basis van een lierstart. Voor maar €79,95 per persoon. Afhankelijk van de (thermische) weersomstandigheden zal jouw eerste proefvlucht ongeveer 7 tot 20 minuten duren. Dat is dus nog eens een ervaring die je meegemaakt moet hebben.

Zweefvliegen op basis van een sleepstart

De tweede mogelijkheid is het vliegen in een zweefvliegtuig op basis van een sleepstart. Deze speelstart zit namelijk achter een vliegtuig. Dit is al mogelijk voor €99.95 per persoon. In het geval je kiest voor een proefvlucht op basis van een sleepstart, is de duur van een vlucht ongeveer 15 tot 25 minuten lang. Ook dit is mede afhankelijk van de (thermische) weersomstandigheden.

Mogelijkheden zweefvliegen vliegveld Terlet:

Bestel een Ticket

Altijd op pad met een ervaren zweefvlieger

Zweefvliegen Terlet vliegveld gebeurt altijd onder leiding van een ervaren zweefvlieger. Daarnaast is het ook mogelijk om met een vlieginstructeur het luchtruim te verkennen. Na een korte introductie over het vliegtuigje gaan jullie namelijk samen op pad. Met duidelijke instructies en onder leiding van een ervaren piloot zal alles veilig en goed verlopen. In ieder geval zal de instructeur het vliegtuigje altijd op de gewenste hoogte brengen en weer veilig op de grond zetten. Echter daartussen vind jouw eerste proefles plaats.

Zweefvliegen vliegveld Terlet