Zweefvliegen Sleepstart

Met dit arrangement ervaar je het ultieme zweefvlieg gevoel.

Aangekomen bij het zweefvliegtuig krijg je een korte theorie uitleg. Na deze uitleg gaat u met de instructeur een prachtige vlucht van 15 tot 20 minuten over de Veluwe maken. De start is achter een Pipercub vliegtuig. Als het vliegtuig gas geeft accelereer je en voel je echt dat je naar voren getrokken wordt. Nadat je naar de goeie hoogte bent getrokken zal de kabel worden ontkoppeld en zie je de Pipercub met een mooie bocht wegduiken en heb je het rijk alleen (ok, nog wel met de instructeur achterin je zweefvliegtuig) Ondertussen ervaar je de rust van het zweefvliegen en ben je met je hoofd in de wolken en kun je genieten van het gevoel en uitzicht.

Bestel ticket

Na een leuke vlucht waar je het echte zweefvliegen kunt ervaren zie je in de verte het vliegveld alweer verschijnen. De landing is minstens zo spectaculair als de start. Na de landing sta je weer met beide benen op de grond maar ben je een super leuke ervaring rijker.

De beleving in een zweefvliegtuig is anders dan in een Cessna maar het uitzicht en de ervaring zijn hetzelfde: adembenemend!

Bestel ticket

Hieronder kun je een kleine impressie zien van de sleepstart achter een Pipercub vliegtuig.