Zweefvliegen Terlet wat kost

Bent u ook wel eens jaloers op de vogels die hoog in de lucht zweven? Vanaf de grond ziet u hoe ze gebruik maken van de thermiek en kunt u alleen maar denken dat zou ik ook best eens willen. Zweefvliegen is de ideale manier om er achter te komen hoe de vogels zich hoog in de lucht voelen. ZweefvliegenTerlet.nl laat u op een betaalbare wijze kennismaken met een onbeschrijfelijk gevoel van vrijheid.

Zweefvliegen Terlet wat kost

Zweefvliegen Terlet wat kost dat eigenlijk?

Kennismaken met de zweefvliegsport wat kost dat in Terlet? U kunt op een uiterst betaalbare manier ontdekken of u zweefvliegen in het echt net zo spectaculair vind als van op de grond bekeken. Als u gaat zweefvliegen met een lierstart dan bedragen de kosten voor een kennismakingsvlucht 79,95 Euro per persoon. Zweefvliegen Terlet wat kost dat met een sleepstart? Het zweefvliegtuig wordt door 'n éénmotorig toestel omhoog gesleept, wat de vluchttijd uiteraard verlengt, waarvoor de kosten 99,95 euro per persoon bedragen.

Zweefvliegen Terlet wat kost dat en hoelang duurt een vlucht?

Een vlucht vind altijd plaats met een ervaren zweefvlieger en/of een piloot waarmee u tijdens de vlucht kunt communiceren. Op deze ontspannen manier komt u veel te weten over de omgeving. De duur van een vlucht met een lierstart ligt tussen de 7 en 20 minuten terwijl u met een sleepstart zo'n 15 à 25 minuten in de lucht bent. De vliegtijd is sterk afhankelijk van de thermische weersomstandigheden.

Mogelijkheden zweefvliegen Terlet:

Bestel een Ticket