Zweefvliegen Terlet les

Wil jij ook wel eens een vliegtuig besturen? Wat dacht je dan van jouw allereerste kennismaking met een zweefvliegtuig! Na een korte introductie over het zweefvliegtuig en hoe je deze moet besturen ga je samen met een ervaren piloot op pad. Want zweefvliegen Terlet les is nu voor iedereen mogelijk gemaakt. Kom dus ook eens langs en volg een van de volgende kennismakingslessen.

Een kennismaking van 7 tot 20 minuten

Zweefvliegen Terlet les is mogelijk op basis van een lierstart. Je betaald hiervoor 79,95 euro per persoon en geniet vervolgens van jouw allereerste kennismaking. Naar aanleiding van de (thermische) weersomstandigheden zal deze eerste kennismaking tussen de 7 en 20 minuten duren.

Een kennismaking van 15 tot 25 minuten

Misschien vind je 7 tot 20 minuten nog niet voldoende. Geen enkel probleem. Want is dat geval kan je kiezen voor een kennismaking op basis van een sleepstart. Dit is namelijk achter een vliegtuig en kost 99.95 euro. Deze proefvlucht is een stuk langer dan de vorige keuzemogelijkheid. Want naar aanleiding van de weersomstandigheden ben je nu zelfs 15 tot 25 minuten onderweg!

Mogelijkheden Zweefvliegen Terlet les:

Bestel een Ticket

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij ons altijd centraal. Om deze reden ga je op pad met een ervaren vlieginstructeur of zweefvlieger. Onder leiding van zijn of haar toezicht zal de kennismaking in een zweefvliegtuig plaatsvinden. De instructeur zal het zweefvliegtuig altijd op de juiste hoogte brengen en veilig aan de grond zetten. Echter op de goede hoogte zal jouw allereerste vliegles plaatsvinden!

Boek dus snel jouw allereerste kennismaking op ZweefvliegenTerlet.nl.

Zweefvliegen Terlet les