Zweefvliegen Terlet kado

Het is een droom van vele mensen om te kunnen vliegen. Ongemotoriseerd vliegen als een vogel in de lucht. Met een zweefvliegtuigsport is dit een realiteit. Deze unieke ervaring is te beleven. Tevens is het een originele gift bij uitstek: geef zweefvliegen Terlet kado.

Zweefvliegen

Op de belangrijkste zweefvliegbasis in Terlet, nabij Arnhem, heerst er een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Het is er veilig en tevens prettig om te zijn. Het is daarom niet voor niets dat vele organisaties en stichtingen met betrekking tot het zweefvliegen hier zijn gevestigd. Iedereen helpt elkaar en de sfeer is er aangenaam. Daarom is dit ook de beste locatie om iemand te verrassen met één van de leukste presentjes die je kan krijgen: een zweefvliegtuig-vlucht. Een prachtige ervaring tussen de wolken, op prettige hoogten. Een spel met de wind en het ervaren van een mooi natuurlijk element. Voor de ultieme betovering: doe een zweefvliegen Terlet kado aan geliefde of vrienden.

Zweefvliegen Terlet Kado

Een vermakelijke, bijzondere vlucht is beschikbaar. Er zijn twee opties. Een lierstart is een fijne kennismaking met zweefvliegen. Een sleepstart, waarbij achter een vliegtuig gevlogen wordt, is tevens een buitengewone ervaring. Natuurlijk is het weer essentieel bij zweefvliegen. Thermiek en hellingstijgwind zijn cruciaal. Een lierstart duurt tussen de zeven en twintig minuten, terwijl een proefvlucht door sleepstart tussen het kwartier en 25 minuten duurt. Er wordt altijd meegevlogen met een ervaren zweefvlieger of vlieginstructeur. Lierstart per persoon hanteert een tarief van 79,95 euro per persoon, terwijl de sleepstart 99,95 bedraagt. Boek uw vluchten op zweefvliegenterlet.nl

Mogelijkheden zweefvliegenTerlet kado:

Bestel een Ticket

Zweefvliegen Terlet kado