Zweefvliegen Terlet cadeau

Zweefvliegen terlet cadeau

Bent u op zoek naar een uniek cadeau voor een speciaal of bijzonder iemand? Denk er dan eens aan om zweefvliegen Terlet cadeau te doen aan een dierbaar persoon in uw omgeving. Zweefvliegen Terlet cadeau geven is het schenken van een onvergetelijke ervaring in de lucht.

Bestel een Ticket

Zweefvliegen Terlet cadeau mogelijkheden

Wilt u iemand op een speciale manier kennis laten maken geef dan zweefvliegen Terlet cadeau. Onder begeleiding van een ervaren vlieginstructeur of zweefvlieger wordt de vlucht gemaakt. U heeft daarbij de keuze tussen een lier- en een sleepstart. Bij een sleepstart wordt het zweefvliegtuig achter een vliegtuig omhoog getrokken. De duur van een vlucht is afhankelijk van de thermische weersomstandigheden en varieert tussen de 7 en 20 minuten, waarbij de vlucht met een lierstart korter is dan bij een sleepstart.

Mogelijkheden zweefvliegen Terlet cadeau:

Bestel een Ticket

Bestel een Ticket

Onvergetelijke ervaring

Zweefvliegen is een onvergetelijke ervaring en het beste cadeau wat u iemand die gek is op vliegen kunt schenken. De wereld ziet er van bovenaf nu eenmaal een stuk mooier uit dan op de grond. Voordat de vlucht begint vindt er een korte inspectie van het toestel plaats. Stel alle vragen die u altijd al over zweefvliegen heeft willen weten en bereidt u voor op de meeste geweldige vliegervaring die u kunt beleven. Gedurende de vlucht krijgt u informatie over de omgeving en is het mogelijk om een normaal gesprek te voeren met de piloot of zweefvlieger. Na de zweefvlucht ontvangt degene die de vlucht heeft gemaakt een luchtdoopcertificaat.