Zweefvliegen Terlet Arnhem

Helemaal weg van vliegen? Wat dacht je dan van een allereerste kennismaking in een zweefvliegtuig! Zweefvliegen Terlet Arnhem is namelijk vanaf nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Samen met een piloot op pad om jouw allereerste rondvlucht te maken. Op basis van twee verschillende keuzeopties kan jij kiezen uit het pakket dat bij jouw past. Kom dus ook eens langs voor Zweefvliegen Terlet Arnhem!

Altijd met een ervaren piloot

Iedere rondvlucht wordt gedaan met een ervaren piloot. Want na een korte introductie over hoe een zweefvliegtuig werkt en hoe je erin moet vliegen, gaan jullie samen het luchtruim verkennen. De piloot brengt het zweefvliegtuig op de juiste hoogte waarna jouw eerste proefvlucht van start gaat. Wanneer het tijd is om te landen, zal de ervaren piloot het weer overnemen om het zweefvliegtuig veilig aan de grond te brengen.

Twee keuzemogelijkheden

Voor iedereen die wil kennismaken met zweefvliegen hebben we twee keuzeopties gemaakt. De eerste mogelijkheid is een kennismaking met zweefvliegen op basis van een lierstart. De kosten hiervoor bedragen 79,95 euro per persoon en duurt ongeveer 7 tot 20 minuten. Deze tijd is namelijk mede afhankelijk van de weersomstandigheden. Je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om kennis te maken met zweefvliegen op basis van een sleepstart. In dat geval kost het 99,95 euro per persoon maar dan duurt de vlucht wel tussen de 15 en 25 minuten. Ook dit is natuurlijk mede afhankelijk van de weersomstandigheden van dat moment.

Mogelijkheden zweefvliegen Terlet Arnhem:

Bestel een Ticket

Wil je meer weten over zweefvliegen en wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan snel op ZweefvliegenTerlet.nl.

Zweefvliegen Terlet Arnhem