Zweefvliegen Terlet adres

Zweefvliegen is vanaf nu voor iedereen mogelijk. Kom dus ook naar zweefvliegen Terlet adres. Want als je in de buurt van Arnhem woont is dat geen enkel probleem. Ook vanuit Deventer en Apeldoorn is zweevliegen Terlet adres geen enkel probleem. Kies daarom uit een van de twee mogelijkheden en maak binnenkort kennis met een zweefvliegtuig.

Mogelijkheden zweefvliegen Terlet adres:

Bestel een Ticket

Zweefvliegen Terlet adres

Kennismaking op basis van een sleepstart

Jouw allereerste kennismaking met een zweefvliegtuig kan ook op basis van een sleepstart. Voor maar €99,95 per persoon is dit voor iedereen mogelijk gemaakt. Indien je hiervoor kiest zal de vlucht ongeveer 15 tot 25 minuten duren. Dit tijdverschil is bepaald omdat de vlucht mede afhankelijk is van de (thermische) weersomstandigheden.

Bestel een Ticket

Kennismaking op basis van een lierstart

Maak jouw allereerste vlucht in een zweefvliegtuig tijdens een rit van 7 tot 20 minuten. Het is maar €79,95 per persoon om zo'n unieke ervaring mee te maken. Zelf een zweefvliegtuig besturen is dus vanaf nu voor iedereen mogelijk.

Bestel een Ticket

Jouw kennismaking met zweefvliegen

Na een eerste introductie met zweefvliegen en hoe het vliegtuigje werkt ga je samen met de piloot op pad. Natuurlijk is dit altijd een ervaren zweefvlieger of vlieginstructeur! Eenmaal op de goede hoogte begint jouw eerste vliegles. Verschillende dingen zullen hierbij aan bod komen zoals het maken van bochten in de lucht. Wanneer de tijd om is, zal onze ervaren piloot het vliegtuigje weer veilig aan de grond zetten. Dat wordt zeker een waardevolle eerste kennismaking met zweefvliegen.

Voor meer informatie en zweefvliegen Terlet adres nodigen we je graag uit op ZweefvliegenTerlet.nl.