Zweefvliegen Nederland Terlet

Een leuk dagje uit en dan ook nog eens een activiteit die je nog nooit eerder hebt gedaan. Maak daarom nu jouw allereerste vlucht in een zweefvliegtuig en maak kennis met zweefvliegen. Je hebt de keuze uit twee verschillende opties waarin je de basis van zweefvliegen leert in de praktijk. Kom dus ook een keer zweefvliegen Nederland Terlet en ervaar het zelf.

Twee mogelijkheden voor Zweefvliegen Nederland Terlet

Misschien heb je al eens in een vliegtuigje bestuurd. Toch wordt dit geheel anders ervaren dan zweefvliegen. Natuurlijk moet je dat zelf komen proberen en wat is dan mooier dan een allereerste kennismaking met zweefvliegen te boeken. We hebben daarom twee verschillende mogelijkheden openstaan.

  • Een kennismaking op basis van een lierstart
  • Een kennismaking op basis van een sleepstart

Wanneer je kennismaakt met zweefvliegen op basis van een lierstart kost het 79,95 voor een vlucht van 7 tot 20 minuten. Deze tijd is breed aangegeven omdat zweefvliegen mede afhankelijk is van de (thermische) weersomstandigheden. Wil je dus langer op pad, dan is een kennismaking op basis van een sleepstart een aanrader. Voor maar 99,95 euro heb jij dan jouw allereerste proefvlucht tussen de 15 en 25 minuten. Ook dit is natuurlijk weer mede afhankelijk van de weersomstandigheden van die dag.

Bestel een Ticket

Een ervaring om nooit te vergeten

Zweefvliegen is een ervaring op zich. Kijk dus snel op ZweefvliegenTerlet.nl en boek jouw allereerste kennismaking in een zweefvliegtuig onder leiding van een ervaren piloot.

Zweefvliegen Nederland Terlet