Zweefvliegen in Terlet

Wie droomt er niet van? Zelf zweefvliegen in Terlet? Dat kan men doen door het zweefvliegen op een van de ruim 30 locaties in Nederland. Terlet is het centrum van het zweefvliegcentrum in Nederland. Vanuit het centrum stimuleert men de beoefening van deze sport. Dit stimuleren doet men door de organisatie van schoolkampen en evenementen te houden zoals bijvoorbeeld de jaarlijks nationale zweefkampioenschappen.

Mogelijkheden

Zweefvliegen in Terlet is mogelijk. Er worden in Terlet een tweetal vluchten aangeboden. Op de eerste plaats kan je kennismaken met het zweefvliegen op basis van een lierstart en op de tweede plaats op basis van een sleepstart. De prijzen die men heeft worden aangeboden per persoon. Een proefvlucht zweefvliegen door middel van een lierstart duurt ongeveer 7 tot 20 minuten. Dit verschil in tijdsduur is afhankelijk van de thermiek die in de atmosfeer aanwezig is. Een sleepstart duurt tussen de 15 en 25 minuten wat ook weer afhankelijk is van de thermiek. Wanneer je begint met zweefvliegen zal dat altijd plaats vinden in het bijzijn van een ervaren vlieginstructeur.

Bestel een Ticket

Ervaring

Wanneer je eenmaal het ervaren hebt om te zweefvliegen zal je niets anders meer willen. Hoe heerlijk is het niet om zo vrij als een vogel geruisloos door de lucht te zweven? Je zal het ervaren als een groot genot en het zal zeker niet bij die ene keer blijven als je dat eenmaal gedaan hebt. Zweefvliegen in Terlet is een duurzame luchtvaartsport. Het geruisloos zweven boven de Veluwe is een geweldige ervaring. Je kan een kennismakingsvlucht of een cadeaubon boeken vanaf €50,00 incl. BTW.

Zweefvliegen in Terlet