Zweefvliegen Cadeau Terlet

Zweefvliegen Cadeau Terlet is een mooi gebaar om aan iemand te geven. We kennen allemaal wel een persoon die zelf eens graag zou willen vliegen. Nu is zweefvliegen een belevenis om in de lucht te zweven en dat geheel geruisloos te kunnen meemaken. Om zo’n persoon bij een bepaalde gebeurtenis een mooi cadeau te geven kan men hem/haar dan een cadeaubon geven om te zweefvliegen. Dat kan men bijvoorbeeld doen bij het zweefvliegcentrum op Terlet. Je kan een cadeaubon online kopen maar ook ter plaatse.

Zweefvliegen is geen goedkope sport. Daarom is Zweefvliegen Cadeau Terlet krijgen bijzonder fijn. Dat zie je ook al wel wanneer je kijkt naar het aantal personen die in Nederland zweefvliegen. Dat zijn er slechts ongeveer 4000. Toch is het zeker de moeite waard om het eens een keer te proberen. Wanneer je het eenmaal gedaan hebt, zal je als snel meerdere malen willen zweefvliegen. Het zweefvliegen gebeurd met een instructeur. Je kan voor het geven van een zweefvliegles als cadeau kiezen uit twee mogelijkheden.

Je kan een zweefproefvlucht nemen door te worden aangetrokken door middel van een lier. Zo’n proefvlucht duurt tussen de 7 en de 20 minuten. Dit tijdsverschil zit hem vooral in de aanwezige thermiek in de lucht. Is er veel thermiek dan kan je daar gebruik van maken en langer in de lucht blijven. Je kan ook een sleepstart nemen. Zo’n sleepstart duurt tussen de 15 en 25 minuten. Ook natuurlijk weer afhankelijk van de aanwezige thermiek. Het maakt in principe niet veel uit welke je neemt. De belevenis is grandioos om geruisloos door de lucht te zweven. In principe zou je dat een keer meegemaakt moeten hebben. Het zal zeker naar meer smaken. Zweefvliegen Cadeau Terlet geven is een mooi cadeau voor iemand die graag wilt vliegen.

Mogelijkheden zweefvliegen cadeau Terlet:

Bestel een Ticket

Zweefvliegen Cadeau Terlet