Kadobon Zweefvliegen Terlet

Er is altijd wel een persoon in je omgeving waarvan je weet dat hij of zij graag vliegt. Wat is er dan een nog mooier kado dan het geven van een kadobon zweefvliegen Terlet. Het zal een hele grote gewaarwording worden voor de persoon die gaat zweefvliegen. Het is een bijzondere ervaring om geruisloos hoog door de lucht te zweven zonder het geluid van de motor te horen. Je hoort alleen de wind die je doorklieft met het zweefvliegtuig.

Kadobon Zweefvliegen Terlet

Je kan een Kadobon zweefvliegen Terlet telefonisch afspreken op alle dagen tussen 9 en 21 uur. Het is al mogelijk een kadobon te boeken vanaf € 50,00 incl btw. Je kan de boeking dus per telefoon of via de website plaatsen. Het zal een geweldige ervaring zijn om geruisloos boven de Veluwe te zweven. Het zal een ervaring zijn die zeker naar meer zal smaken. Voor bedrijven en groepen worden er ook verschillende arrangementen aangeboden. Men kan bijvoorbeeld kiezen uit losse vluchten maar ook voor een complete dag met een volledige catering en entertainment. Het voordeligste pakket voor een dergelijke teambuilding is al mogelijk voor slechts € 85,00 per dag.

Mogelijkheden

Voor het zweefvliegen kan men kiezen uit twee mogelijkheden. Je kan gebruik maken van een lierstart en een sleepstart. Dat alles wordt gedaan met een instructeur. Zweefvliegen is namelijk moeilijker dan op het eerste gezicht lijkt. Je moet gebruik kunnen maken van de thermiek die in de lucht aanwezig is. Een lierstart duurt ongeveer tussen de 7 en 20 minuten. Afhankelijk van de aanwezige thermiek. Een sleepstart zal ongeveer tussen de 15 en 25 minuten duren. Dus het geven van een kadobon zweefvliegen Terlet zal bij de persoon die graag vliegt zeker in goede aarde vallen.

Bestel een Ticket

Kadobon Zweefvliegen Terlet