Dagje Zweefvliegen Terlet

Dagje zweefvliegen Terlet, daar kan je een heleboel mensen blij mee maken. Je kan het een goede vriend cadeau doen, maar je kan natuurlijk ook zelf deze ervaring beleven. Dagje zweefvliegen Terlet kan op twee verschillende manieren die hieronder besproken worden:

Zweefvliegen met lierstart

Lijkt het u een mooie ervaring om kennis te maken met zweefvliegen via een lierstart? Dan is dit the place to be! Deze vlucht zal tussen de zeven en de twintig minuten duren en het is zodoende een mooie mogelijkheid om kennis te maken met zweefvliegen. De kosten van een dergelijke vlucht bedragen 79,95 euro.

Zweefvliegen met een sleepstart

Vindt u dit nog niet spectaculair genoeg, dan kunt u altijd nog kiezen voor het arrangement met sleepstart. Een vliegtuig zal er voor zorgen dat de nodige snelheid gegenereerd wordt. Een dergelijke vlucht zal tussen de vijftien en vijfentwintig minuten duren. De kosten voor een dergelijke vlucht bedragen 99,95 euro.

Mogelijkheden dagje zweefvliegen Terlet:

Bestel een Ticket

Deskundigheid en bedrevenheid

Gedurende deze prachtige ervaring zult u vanzelfsprekend worden begeleid door zeer ervaren en bedreven instructeurs. Deze mensen hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe zweefvliegen bedreven moet worden. De tijdsduur van de arrangementen van dagje zweefvliegen Terlet kunnen variëren binnen de eerder genoemde marges, omdat er rekening gehouden moet worden met wisselende weersomstandigheden.

sDagje Zweefvliegen Terlet