Zweefvliegen Terlet cursus

Zweefvliegen Terlet Cursus is mogelijk. Je kan daarbij de keus maken van een dag- en een zweefvliegcursus.

Dagcursus

Bij een dagcursus wordt er eerst uitgelegd hoe een stuurknuppel, het voetstuur en de instrumenten werken. Daarna maak je samen met de instructeur de eerste zweefvlucht. Het zweefvliegtuig zal hierbij door middel van een lier naar een hoogte van 400 meter worden getrokken. De instructeur zal in de lucht uitleggen hoe het zweefvliegtuig werkt. Na deze vlucht volgen er nog twee en zal je het zweefvliegtuig zelf gaan besturen. Je leert hierbij rechtuit te vliegen en bochten te maken. Zweefvliegen Terlet cursus voor een dag kan in de vliegweekenden in het voor- en najaar.

Mogelijkheden zweefvliegen Terlet cursus:

Bestel een Ticket

Zweefvliegen Terlet cursus

Zweefvliegcursus

Zweefvliegen Terlet Cursus kan ook door een 5-daagse cursus met 15 vluchten. Je leert hierbij gedurende de cursus zelfstandig te vliegen en het starten aan de lier. Je zal de eerste vluchten onder begeleiding de landingen maken. Dagelijks maak je 3 tot 6 vluchten. De kosten van een dergelijke cursus bedraagt €345,00. Om alles nog beter te leren kan de cursus steeds met 5 lessen, vluchten, worden verlengd. Je leert daarbij ook vliegen onder moeilijke omstandigheden en bijzondere vliegsituaties. Het uitbreiden van de cursus voor 5 vluchten kost slechts € 95,00.

Zweefvliegen Terlet cursus is een echte aanrader als je van vliegen en dan ook nog vooral van zweefvliegen houdt. Het is een geweldige ervaring wanneer je er mee begint. Eenmaal met het zweefvliegen begonnen zal je eraan verslaafd geraken. Het is een geweldige ervaring om hoog in de lucht, zonder motor, geruisloos door de lucht te zweven.

Bestel een Ticket